strikhos@garnvaerk.dk

Inspiration

Artikler

Ændring i Garnvärk

Pressemeddelelse udsendt d. 17. september kl 17 Ændring i ejerskab i Fredensborgs garnbutik Garnvärk åbnede i oktober 2018 sammen med Fredensborgs store butiksfællesskab No.16. Helt fra starten har Garnvärk samlet strikkere til strikkearrangementer og butikken er kendt for at være et hyggeligt samlingssted for mange mennesker. Både No.16 og alle butikkerne i fællesskabet har klaret sig flot de sidste år […]

Strikkefasthed til Raglan Rib Sweater

Strikkefasthed er super vigtigt at have styr på, for at få et godt resultat når du strikker. En sweater i rib kan være en tand mere drilagtig i strikkefasthed end andet strik og her får du billeder og tip med, så du får tjekket din strikkefasthed til Raglan Rib på den helt rigtige måde.

Vendepinde – sådan laver du tyskervending

Vendepinde giver facon og sørger for, at trøjen ikke ‘kravler op’ i halsen foran. Få en grundig forklaring på hvordan du laver tyske vendinger – og hvordan du tager masken løst af på den rigtige måde, så der ikke kommer hul i dit strikketøj når du laver en vendemaske.

Strik en trøje oppefra

Skal du strikke en bluse, cardigan eller kjole oppefra kan du få gode råd til udtagninger, raglan, vendepinde og forhøjet nakken, som gør din strikkeproces sjovere

Hvad er strikkefasthed?

Strikkefasthed afgører størrelsen på det du strikker. Forstå strikkefasthed bedre og lær at ændre strikkefastheden på dit strik.

Julevanter 2019

Tilmeldingen til Julevanter 2019 er lukket for i år. Følg @garnvaerk på instagram og facebook for at få de sidste nyheder – og den hurtigste besked når vi åbner for en nye knitalongs i 2020.

Bagom julevanterne 2019

Julevanter er en strikkekalender, hvor du hver morgen fra 1. december og frem til den 22. december får en lille bid af opskriften på dine julevanter i din mailboks. Designet er naturligvis en hemmelighed og afsløres dag for dag. Her kan du møde Anne-Grete Lænkholm, der står bag designet på de strikkede vanter til julevanter 2019. I år hedder den ‘Strik med på et vintereventyr’.