strikhos@garnvaerk.dk

Inspiration

Artikler

STRIK HOS GARNVÄRK sidste weekend i september

Efteråret plejer at være garnelskerens mekka med masser af strikkefestivaller og messer fulde af inspiration til de næste projekter – men sådan skulle det ikke blive i år. I stedet åbner vi butikken ekstra længeden sidste weekend i september. Der er lagt en masse sjove og spændende arrangementer i strikkekurven – se hele programmet her.

Vendepinde – sådan laver du tyskervending

Vendepinde giver facon og sørger for, at trøjen ikke ‘kravler op’ i halsen foran. Få en grundig forklaring på hvordan du laver tyske vendinger – og hvordan du tager masken løst af på den rigtige måde, så der ikke kommer hul i dit strikketøj når du laver en vendemaske.

Strik en trøje oppefra

Skal du strikke en bluse, cardigan eller kjole oppefra kan du få gode råd til udtagninger, raglan, vendepinde og forhøjet nakken, som gør din strikkeproces sjovere

Hvad er strikkefasthed?

Strikkefasthed afgører størrelsen på det du strikker. Forstå strikkefasthed bedre og lær at ændre strikkefastheden på dit strik.

Julevanter 2019

Tilmeldingen til Julevanter 2019 er lukket for i år. Følg @garnvaerk på instagram og facebook for at få de sidste nyheder – og den hurtigste besked når vi åbner for en nye knitalongs i 2020.

Bagom julevanterne 2019

Julevanter er en strikkekalender, hvor du hver morgen fra 1. december og frem til den 22. december får en lille bid af opskriften på dine julevanter i din mailboks. Designet er naturligvis en hemmelighed og afsløres dag for dag. Her kan du møde Anne-Grete Lænkholm, der står bag designet på de strikkede vanter til julevanter 2019. I år hedder den ‘Strik med på et vintereventyr’.