strikhos@garnvaerk.dk

Garn

Vores garn

null

Isager

Se produkter

Siden 1977 har Isager været synonym med dansk kvalitetsgarn og skandinavisk strikdesign. Find de populære garntyper som Spinni, Tvinni, Highland Wool og Silk mohair sammen med strikkebøger af både Marianne Isager og Helga Isager og et godt udvalg af løsopskrifter i butikken.

null

Filcolana

Se produkter

Filcolana er et dansk mærke, som selv opkøber uld og andre fibre der spindes på kvalitetsspinderier rundt om i verden. Vi har bl.a. de to uldne klassikere Peruvian Highland Wool og New Zealand lammeuld samt Filcolanas lækre strømpegarn Arwetta og den uundværlige Tilia silkmohair.

null

Uld & Co

Se produkter

Uld & co er 100% lammeuld med en løbelængde på ca. 350 meter pr. 100 gram. Den rene uld giver garnet alle sine bedste kvaliteter. Det er formfast, elastisk, lunt og faktisk så blødt, som ren uld nu engang kan blive. Ulden er farvet i hånden og udover de fed du finder på hylden farves også på bestilling.

null

White Nile Cotton

Se produkter

På kanten af den Hvide Nil i det nordvestlige Uganda dyrker Birgit Bonnichsen den  blødeste økologiske råbomuld, der bliver til White Nile cotton.

Bomulden er vandet fra himlen, nænsomt høstet, renset og spundet i hånden på gamle danske spinderokke. Området i Uganda er optimalt for dyrkning af bomuld, da det regner rigeligt i forhold til plantens vækstbehov. Derfor er der ikke behov for kunstvanding. Bomulden er dyrket uden kemikalier – den bliver i stedet ‘natur-sprøjter’ med chili, neem og tørrede tobaksblade.

null

Lopi

Se produkter

Skal du strikke en islandsk sweater (en islænder er nemlig en hest), så er Lett-lopi det eneste rigtige garn at bruge. Derfor har vi valgt at have denne ene kvalitet fra det islandske garnfirma. Ístex køber sin uld direkte fra islandske fårefarmere og forarbejder ulden lokalt. Sammen med Lett-lopi har vi et godt udvalg af opskrifter til både de klassiske og mere moderne islandske sweatre.

null

DESIGN.CLUB

Se produkter

DESIGN · CLUB blev etableret i år 2000 i samarbejde med Henrichsens Uldspinderi i Skive. I butikken finder du den lækre DUO silkemerino, der er et uovertruffent lækkert garn til både babystrik og smuk voksenstrik.

null

Karen Klarbæk

Se produkter

Som navnet antyder er det Karen Klarbæk, der står bag det danske garnmærke, hvor du finde to slags økologisk bomuld og det nyskabende flaskegarn i butikken.

Karens kvalitetssans er ikke til at tage fejl af når man ser på farvepalette, pris og de høje miljøkrav til garnet. Sammen med Karen Klarbæks garn kan du købe både Karen Klarbæks bøger og smarte opskrifter på enkle hæklede tæpper og accessories.