strikhos@garnvaerk.dk

Om os

Hvem er vi?

Kigger du ind ad vinduet i Garnvärk finder du ofte et par strikkende damer (og måske en enkelt mand) om langbordet. Snakken går lystigt, opskrifter bliver tydet og vi vender hverdagens oplevelser over pinde og garn. Fællesskabet, god strikketid og kvalitet er nemlig i centrum hos Garnvärks to ejere Birgitte Majlund og Nina Larsson.

Det rigtige strikkeprojekt

Idéen bag Garnvärk er at samle kvalitetsgarn, god rådgivning om strikkeprojekter og rammen om et fællesskab i én butik. Alt for mange strikkeprojekter bliver forladt i strikkekurven, men i Garnvärk gør vi meget ud af både at få valgt projektet, der passer til din strikkeerfaring og hjælpe i gang med opskriften.

Derfor kan du med vores hjælp også kaste dig ud i sværere projekter, for du kan komme hver onsdag aften og få assistance til strikkecafé (link til arrangementssiden).

Du kan faktisk også finde en del strikketips i vores Facebook-gruppe Tips & tricks.

Vi strikker sammen

Det er hyggeligt at strikke og det er hyggeligt at strikke sammen! Der er mange grunde til at håndstrik er oppe i tiden igen og én af dem er at det er afstressende og kan opleves helt meditativt at strikke maske efter maske. Det er en fantastisk følelse at skabe noget selv og en følelse mange af os ikke finder i arbejdslivet.

Når du strikker vælger du selv kvalitet og udtryk – det sætter gang i lykkehormonerne og så har strik en helt anden gevinst. Når du selv frembringer et stykke tøj, så sætter du mere pris på det færdige resultat, passer bedre på det, bruger det længere ting og det er godt for miljøet.