strikhos@garnvaerk.dk

Om os

Hvem er vi?

Kigger du ind ad vinduet i Garnvärk finder du ofte strikkere om langbordet. Snakken går lystigt, opskrifter bliver tydet og vi vender hverdagens oplevelser over pinde og garn. Fællesskabet, god strikketid og kvalitet er nemlig i centrum hos Garnvärks ejer Birgitte Majlund og hendes team af dygtige medarbejdere.

Birgitte har strikket hele sit liv og er udover en dygtig designer af børnestrik kendt for at kunne knække enhver Isager-opskrift. Hendes favorit-strikkefasthed (for sådan en har alle da!) er 28 m.

Det rigtige strikkeprojekt

Idéen bag Garnvärk er at samle kvalitetsgarn, god rådgivning om strikkeprojekter og rammen om et fællesskab i én butik. Alt for mange strikkeprojekter bliver forladt i strikkekurven, men i Garnvärk gør vi meget ud af både at få valgt projektet, der passer til din strikkeerfaring og hjælpe i gang med opskriften.

Få hjælp til dit strikketøj

Ved langbordet er det altid muligt at få hjælp til både de svære og de lette projekter. Har du brug for at komme i gang eller knække koden i en opskrift, så tag strikketøjet med ned i butikken. Du kan også altid komme onsdag aften til strikkecafé og få lidt assistance fra andre strikkere.

Kontakt

Skriv til os på strikhos@garnvaerk.dk eller ring på tlf. 2212610

Vi strikker sammen

Det er hyggeligt at strikke og det er hyggeligt at strikke sammen! Der er mange grunde til at håndstrik er oppe i tiden igen og én af dem er at det er afstressende og kan opleves helt meditativt at strikke maske efter maske. Det er en fantastisk følelse at skabe noget selv og en følelse mange af os ikke finder i arbejdslivet.

Når du strikker vælger du selv kvalitet og udtryk – det sætter gang i lykkehormonerne og så har strik en helt anden gevinst. Når du selv frembringer et stykke tøj, så sætter du mere pris på det færdige resultat, passer bedre på det, bruger det længere ting og det er godt for miljøet.