strikhos@garnvaerk.dk

Strikkecafé

Strikkecafé & strikkehygge i butikken

Du er altid velkommen til at komme og strikke i Garnvärk! Du kan komme når det passer dig, tag dit strikketøj med og slå dig ned omkring strikkebordet sammen med de andre strikkere.

I løbet af ugen holder vi strikkecafé. Onsdag aften er der tilmelding. Tirsdag formiddag og fredag eftermiddag har vi ekstra strikkehjælp, hvis du er kørt fast i dit strikkeprojekt.

Strikkehygge i café no 16

Strikkecafé onsdag aften kl. 18:00

Tilmeld dig til strikkecafé

Vi elsker strikketid om langbordet i butikken, hvor vi hver onsdag aften samles til strikkecafé fra kl. 17:30-21:30. Du melder dig til  her, hvor du også kan læse det praktiske om hvordan vi sidder osv.

Det koster kr. 25 at deltage. Beløbet refunderes ved framelding senest dagen før strikkecafeen.

Cafeen i No.16 holder åbent, så der er mulighed for at købe et stykke mad, en af de lækre sandwich – eller kaffe og kage.

Der er plads til 30 strikkere sådan en aften og hele butikken er selvfølgelig åben, så du også kan vælge garn til et nyt strikkeprojekt, få hjælp til strikkeproblemer.

Tirsdag formiddag og fredag eftermiddag

Du kan altid komme og sidde i butikken – men tirsdag formiddag og fredag eftermiddag har vi sat af til strikkehygge. Det betyder i al sin enkelthed at en af os fra garnvärk ‘er med’ ved bordet. Du kan få hjælp til projekter, hvis det er noget lidt mere besværligt, eller bare hygge og sludre.

Caféen er åben og der er mulighed for både morgenmad, frokost og selvfølgelig kaffe og de lækreste kager.

Der er ingen tilmelding

Alle er velkomne i Garnvärk

Strik er meget mere end garn – det er et sted vi mødes, kender hinanden og har en dejlig aften. Mange kommer til strikkecafé hver onsdag, men der kommer nye strikkere og hæklere hver gang, ligesom mange kommer uden at kende andre.

Vores strikkecafé er blevet et hyggeligt fællesskab for strikkere og hæklere i hele Nordsjælland. Uanset alder, lige er begyndt eller har strikket siden 1955, så passer du godt ind i vores glade og rummelige strikkeselskab.

Venlig hilsen

Birgitte

Strikkehygge
E92652BF-AC51-4EFF-8F4B-9E4B87C73D66