strikhos@garnvaerk.dk

Strikkecafé

Strikkecafé & strikkehygge i butikken

(opdateret 4. maj)

Så er der endelig mulighed for at mødes rigtigt igen. Siden sidst har Garnvärk overtaget caféen og det er med stor glæde vi igen kan strikke over gode kaffe, lækker hjemmebag, frokost og aftensmad. Se den nye menu hos Café No.16.

Du er altid velkommen til at komme og strikke i garnvärk! Du kan komme når det passer dig og få hjælp eller bare tage dit strikketøj med. I løbet af ugen holder vi fast strikkecafé. Onsdag aften er der tilmelding. Tirsdag formiddag og fredag eftermiddag kommer du bare.

Husk dog altid coronapassset når du skal sidde ned i butikken.

Strikkehygge i café no 16

Strikkecafé onsdag aften kl. 18:30

Køb billet til strikkecafé

Vi elsker strikketid om langbordet i butikken, hvor vi hver onsdag aften samles til strikkecafé fra kl. 18:30-21:30. Du melder dig til ved at løbe billet her, hvor du også kan læse det praktiske om hvordan vi sidder osv.

Billetten er enten inkl. aftensmad og drikkevarer eller inkl. kaffe og kage. Skal du både have aftensmad og kaffe/kage, så bestil kun billet til aftensmad og køb kaffe og kage løbet af aftenen.

Der er plads til 35 strikkere sådan en aften og hele butikken er selvfølgelig åben, så du også kan vælge garn til et nyt strikkeprojekt, få hjælp til strikkeproblemer eller handle i No. 16, som har kunsthåndværk, tøj og design.

Tirsdag formiddag og fredag eftermiddag

Du kan altid komme og sidde i butikken – men tirsdag formiddag og fredag eftermiddag har vi sat af til strikkehygge. Det betyder i al sin enkelthed at en af os fra garnvärk ‘er med’ ved bordet. Du kan få hjælp til projekter, hvis det er noget lidt mere besværligt, eller bare hygge og sludre.

Caféen er åben og der er mulighed for både morgenmad, frokost og selvfølgelig kaffe og de lækreste kager.

Der er ingen tilmelding – du skal bare huske at have coronapasset med.

Alle er velkomne i Garnvärk

Strik er meget mere end garn – det er et sted vi mødes, kender hinanden og har en dejlig aften. Mange kommer til strikkecafé hver onsdag, men der kommer nye strikkere og hæklere hver gang, ligesom mange kommer uden at kende andre.

Vores strikkecafé er blevet et hyggeligt fællesskab for strikkere og hæklere i hele Nordsjælland. Uanset om du er 25 eller 75 år, lige er begyndt eller har strikket siden 1955, så passer du godt ind i vores glade og rummelige strikkeselskab.

Coronaretningslinjer

Vores vigtigste hensyn er at kunne fortsætte som mødested for strikkere – og der er der stadig en række retningslinjer, som skal overholdes, selvom restriktionerne er færre.

Du skal have maske på når du står op og coronpas er et krav for at få en siddeplads, hvis det er for andet end ‘hurtig strikkehjælp’.

Garnvärk fungerer som en blandet butik og café, og vi forholde os grundigt til reglerne fordi de ikke er skrevet til et butiksfællesskab, som vores. Retningslinjerne er vores fortolkning af, hvad der fungerer godt med vores fysiske muligheder inden for retningslinjerne. Har du spørgsmål så kontakt os på tlf. 22121610.

Et coronapas kan for resten både fremvises via Sundhed.dk (pcr-test og vaccination) eller som en max. 72 timer gammel negativ test, hvor kviktesten også er accepteret.

Tak for jeres opbakning og entusiasme – vi glæder os knaldhamrende meget til at se jer allesammen igen!

Kh Nina & Birgitte

Strikkehygge
E92652BF-AC51-4EFF-8F4B-9E4B87C73D66