strikhos@garnvaerk.dk

No. 16 & Fredensborg

No. 16 & Fredensborg

Fredensborgs Mindste Stormagasin

Garnvärk er en del af butiksfællesskabet No.16 i Jernbanegade. Stormagasinet åbnede i oktober 2018, som et samarbejde mellem butikkerne Garnvärk og Susanne Schmidt. 31. maj 2020 er delebutikken udvidet med Café No. 16, som ejes af Garnvärk.

I No.16 finder du en række større og mindre butikker – eller afdelinger – med alt fra keramik, smykkedesign, sæber, cremer og tøj. Det samlende udtryk er høj kvalitet og mindre producenter.

Delebutik i den lokale gågade

At indrette en delebutik, i et ned lukket forretningslokale er en helt nye måde at bringe liv til den lokale gågade.

No.16 er hurtigt blevet et udstillingsvindue og samlingspunkt for mindre kunsthåndværkere, webshops og designere. Med det store udvalg, som kan samles med delebutikker, mange små pop-up butikker eller shop-in-shops sammen, er der kommet et nyt liv i Fredensborgs gågade.

Vi arbejder hele tiden på at udbygge udvalget for at have et spændende udvalg til familien og boligen.

Har du idéer eller er interesseret i at flytte ind i No. 16 så kontakt os på info@no-16.dk.

En udflugt værd

Fredensborg er måske mest kendt for Fredensborg Slot, hvor vi glæder os over at Dronningen ofte residerer.

Slottet og den dejlige Fredensborg Slotshave ligger kun 5 minutters gang fra gågaden i Fredensborg, så du kan nemt få en oplevelse mere med, når du skal shoppe garn. Går du gennem haven kommer du ned til skønne Esrum Sø med mulighed for god is.

Når Dronningen bor på slottet, så har vi desuden fornøjelsen af Garderhusarregimentet, som rider gennem byen hver torsdag formiddag.

Hvad sker der i Fredensborg?

I gågaden er vi naboer til mange forskellige kvalitetsbutikker. Fredensborg har både sin egen boghandler, blomsterbutik, flere butikker med kvalitetstøj, en brilleforretning og flere boliglivsforretninger med mærkevarer.

Find en række af vores kollegaer her.

Fredensborg Briller

Franci Mode

Ingrid Helner Country Collection

Fredensborg Blomster

Fredensborg Boghandel

Little Fashion

& much more

Country Market