strikhos@garnvaerk.dk

Strikkecafé

Strikkecafé, foredrag og kurser om strik

Booking til strikkecafé

Grupper fra 2-8 prs skal reservere bord.
- Book onsdag
- Book torsdag eller fredag

Strikkecafé i november og december

Kommer du alene onsdag skal du ikke booke plads.

Covid-19 retningslinjerne, der trådte i kraft ultimo oktober gør at vi tilpasser formatet for strikkecafé. Du kan her læse, hvordan vi afholder strikkecafé.

Butikken fungerer på lige fod med en restauration, hvor I må komme og strikke i mindre grupper ved borde til 2, 4, 6 og 8 personer. Mundbind vil være et krav, som I kender det allerede.

Grundlæggende ordner vi det sådan, at kommer du alene onsdag skal du ikke reservere bord. Kommer I flere sammen skal I reservere bord.

Vi gør 4 ting for at skabe en tryg strikkecafé i butikken

Strikkecafé udvides så du nu både kan komme onsdag eftermiddag kl 15-18:30, onsdag aften fra kl 18:30-21:30 samt torsdag og fredag aften.

Grupper fra 2-8 prs skal reservere bord alle dage. Torsdag og fredag aften er reservation inkl. aftensmad.

Book onsdag
Book torsdag/fredag

Grupper må ikke blande sig og vi indfører retningslinjer om, at man ikke må tale mellem grupper ved forskellige borde eller skifte plads, da dette er et brud mod forsamlingsforbudet. Et bord opfattes som en forsamling.

Strikkere, der kommer alene kan onsdag fra kl 18 få siddeplads i Madkollektivets DELI uden reservation. Efter 18:30 kan grupper sætte sig på ledige pladser. Derudover fortsætter vi med listerne med info til smitteopsporing.

Det er alfa og omega for at vi kan fortsætte, at vi a l d r i g er mere end 10 samlet omkring et bord – vi må derfor heller ikke skifte plads, stiller sig og snakke i ganglinjer mv.

Vi svarer gerne på spørgsmål om format og bestilling på tlf 22121610 eller strikhos@garnvaerk.dk.

Mvh Birgitte & Nina

Sær-arrangementer

Har du en strikkeklub, en virksomhed, en højskole eller helt anden gruppe mennesker, der vil på besøg i butikken så kontakt os på tlf. 22121610 for at aftale et særarrangement.

Det kan både være åbent udenfor almindelige åbningstider eller kurser og foredrag efter jeres ønsker. Vi kan både lære teenagere at strikke og servicere garntossede damer og herrer med strikketekniske udfordringer.


Tilmelding til kursus og foredrag og strik

Garnvärk holder strikkekurser, workshops og foredrag i butikken. Se hvad vi har på programmet og meld dig til her.